Järjestötoimijan etätyökalut -vinkkivihkoset ladattavissa

 

Joensuun KAKE 2.0 -hanke järjesti Järjestötoimijan etätyökalut -koulutuskokonaisuuden, jossa käsiteltiin etäkokouskäytäntöjä, videoiden editointia ja tekijänoikeuksia sekä livestriimausta erilaisissa yhteyksissä.

Jokaisen koulutuskerran sisällöistä on koottu haitarimalliset vinkkivihkoset, joita jokainen voi vapaasti tulostaa omaan käyttöönsä. Yhdessä esitteessä käsitellään aina yhden koulutuskerran sisältöjä.

Vinkkejä etäkokousten järjestämiseen – Käydään läpi erilaisia etäkokousalustoja sekä hyviä kokouskäytäntöjä. Mitä tulee ottaa huomioon, kun kokoustetaankin etänä?

Videot ja tekijänoikeudet – Millaisia videoiden editointiohjelmia on olemassa? Mitä tulee ottaa huomioon videoita kuvattaessa eri alustoille? Vinkkejä myös tekijänoikeusvapaan taustamusiikin löytämiseen sekä videoiden viemiseen seuraavalle tasolle.

Livestriimaus – Vinkkejä helpon livestriimauksen toteuttamiseen omilla laitteilla. Entäpä milloin livestriimaus kannattaa tilata ammattilaiselta?

Lataa vinkkivihkoset Kake-hankkeen verkkosivuilta