Joensuun Setlementti ry hakee poikatyön tuntityöntekijää


Joensuun Setlementti etsii poikatyön tuntityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 17.1.-30.6.2022 ajalle. Työsopimusta on mahdollista jatkaa syksyllä 2022.

Poikatyön tuntityöntekijä ohjaa viikoittaista Poikien Tupaa yhdessä poikatyön kehittäjän kanssa. Poikien Tupa on viihtyisä ja turvallinen tila, jossa pojiksi itsensä identifioivat 12-20-vuotiaat nuoret pääsevät viettämään aikaa, tutustumaan uusiin ihmisiin sekä tekemään mielekkäiksi kokemiaan asioita.

Poikien Tupa järjestetään maanantaisin klo 15-19. Tuntityöntekijä auttaa valmistelemaan tupaa sekä avustaa tuvan purussa ja palautteiden keräämisessä poikatyön kehittäjän kanssa. Varsinainen viikkotyöaika on 5 h (klo 14.30-19.30 maanantaisin).

Haku päättyy 6.1.2022

Lisätietoa työpaikasta verkkosivuilla

 

 

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, nuoret, nuoruus, avoin työpaikka, työpaikka,