Joensuun kaupungin kulttuuripalvelujen kohdeavustukset haettavana 6.11.–16.12.2021

Perustietoja avustuksesta:

2021

Kohdeavustusten kautta on mahdollista hakea rahoitusta useisiin eri kohteisiin. Avustuksia on myönnetty mm. tapahtumiin, näyttelyihin, konserttitoimintaan ja työpajoihin. Kulttuuripalveluilta haetaan kohdeavustusta monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja hakemusta tehdessä kannattaa aina tarkastaa millaisiin kohteisiin avustusta ei myönnetä.

2022

Kohdeavustusten kautta tuetaan taiteen ja kulttuurin kentän toimintaa. Myönnettävien avustusten painopiste on kulttuurin ja taiteen ammattilaisten tuottamassa toiminnassa ja tarjonnassa. Kulttuuripalveluilta haetaan kohdeavustusta monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja hakemusta tehdessä kannattaa aina tarkastaa millaisiin kohteisiin avustusta ei myönnetä. Alla olevissa ohjeissa löytyy kohdeavustuksista yksityiskohtaisempaa tietoa.

 • Yli 2 000 euron kohdeavustukset
  Avustusta voi hakea rekisteröity yhdistys tai osuuskunta, joka ei toimi liiketaloudellisin perustein, jonka kotikunta on Joensuu ja joka on toiminut vähintään yhden toimintavuoden
 • 2 000 euroa tai alle kohdeavustukset
  Avustusta voi hakea:
  – Yksityishenkilö, koti- ja verotuskunta on Joensuu
  – Ammattitaiteilijoista koostuva työryhmä, yhteyshenkilön koti- ja verotuskunta on Joensuu. Haettavan avustuksen tulee kohdentua Joensuuhun.
  – Rekisteröity yhdistys tai osuuskunta, joka ei toimi liiketaloudellisin perustein, jonka kotikunta on Joensuu ja joka on toiminut vähintään yhden toimintavuoden.

Lue lisää Joensuun kaupungin verkkosivuilta

 

 

Asiasanat

kulttuuri,