Kontiolahden järjestöjen neuvottelukunnan jäsenhaku auki 5.12. asti

 

Kontiolahden kunta pyytää paikallisilta yhdistyksiltä ja järjestöiltä jäsenehdotuksia Kontiolahden järjestöjen neuvottelukunnan tulevalle toimikaudelle.

Paikallinen järjestöasiain neuvottelukunta KonJANE on yhdistysten yhteistyöryhmä, joka toimii vuoropuhelussa kunnan kanssa. Kontiolahden kunnanhallitus päättää kokoonpanosta yhdistysten jättämien ehdotusten perusteella. Jäsenehdotuksia toimikaudelle 2022–2023 pyydetään jättämään sähköisesti 5.12.2021 mennessä.

Neuvottelukunnan tavoitteena on muun muassa tiivistää yhdistysten ja kunnan välistä yhteistyötä. Neuvottelukunnan jäsenet edustavat kontiolahtelaisia yhdistyksiä ja järjestöjä eri toimialoilta. Paikallinen järjestöasiain neuvottelukunta on perustettu vuonna 2019.

Tarkemmat ohjeet ja linkki ehdotusten tekemiseen ovat Kontiolahden kunnan nettisivuilla.

Asiasanat

yhdistykset, kunnat, yhteistyö,