Anna Sydämestäsi – Nimikkopenkkikampanja 4.10. – 12.12.2021

 

Haluatko tehdä jotakin erityistä? Kyllä vaan! Tehdään jotain uutta ja toteutetaan yhdessä Nimikkopenkkikampanja, jossa erilaiset tahot voivat sponsoroida omalla nimella varustetun penkin pohjoiskarjalaisille ikäihmisille, liikuntarajoitteisille ja lapsiperheille. Tuetaan kampanjalla heidän liikkumista omassa arjen ympäristössä ja luodaan lehvähdys-paikkoja päivittäisten asiointireittien varrelle.

Nimikkopenkin tarkoitus on olla muutakin kuin vain istumapenkki. Autat tällä upealla teolla kohderyhmää liikkumaan omassa asuinympäristössä, luot heille levähdyspaikkoja päivittäisten asiointireittien varrelle ja lisäät heidän kuulumista oman asuinalueen yhteisöön.

Lisäksi sponsoroimasi penkki on osa oman kunnan ulkoilureittiä tai katuosuutta, jossa muutkin kuntalaiset voivat muodostaa yhteyden luontoon ja virkistäytyä seurallisessa ympäristössä.

Kampanja on kunnianhimoinen, mutta ei kuitenkaan ylivoimainen toteuttaa yhdessä. Anna sydämestäsi ja tule mukaan osallistumaan yhteisölliseen vaikuttamiseen. Kutsumme Teidät mukaan tähän ”Anna sydämestäsi -Nimikkopenkkikampanjaan”, jossa voit sponsoroida oman puistonpenkin messinkisellä nimilaatalla kampanjassa mukana olevien kaupunkien tai kuntien osoittamalle reitistölle tai katuosuudelle.

Nimikkopenkkikampanjan penkit otetaan käyttöön virallisesti Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2022.

Tee penkkitilaus viimeistaan perjantaina 12.12.2021. Lue lisää kampanjasta linkistä http://www.pkkansanterveys.fi/ajankohtaista/anna-sydamestasi-nimikkopenkkikampanja/

POHJOIS-KARJALAN KANSANTERVEYDEN KESKUS
Tiina Vlasoff
Terveyden edistämisen asiantuntija
tiina.vlasoff@pkkansanterveys.fi
050 579 0604

nimikkopenkki

Asiasanat

hyvinvointi,