Tutustu Mielenterveyden työkalupakkiin


Mielenterveyden tuen työkalupakki on osa Työelämän mielenterveysohjelmaa. Työpakkiin kuuluu yhdeksän mielen hyvinvointia vahvistavaa työkalua työpaikoille, työterveyshuolloille ja kaikille mielenterveyden vahvistamisesta kiinnostuneille.

Mielenterveyden tuen työkalupakki tarjoaa työpaikoille ja työterveyshuolloille keinoja pitää huolta mielenterveydestä ennaltaehkäisevästi. Menetelmät  helpottavat kuormituksen tai muiden työkykyyn vaikuttavien asioiden puheeksi ottamista.

Mielenterveyden tuen työkalupakki sisältää seuraavat työkalut: 

  • Hyvän mielen työpaikka -esihenkilövalmennus
  • Muutosvalmius-työkalusarja
  • Aivotyöpeli
  • Päihdeohjelmatyökalu
  • Työuran Uurtaja -valmennus
  • Palautumislaskuri
  • Liike & mieli -työkalusarja
  • Työn muokkauksen verkkokurssi

Tutustu Mielenterveyden tuen työkalupakkiin mielityo.fi-sivustolla.

 

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, mielenterveys,