Etsimme ohjaajaa Lehmon Luova lava-ryhmään


Nuorten Kasvu ry etsii ohjaajaa Lehmon Luova lava -ryhmään. Syksyn Luova lava -kausi on jo käynnissä, joten toivomme ohjaajan pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian.

Lehmon ryhmä kokoontuu Lehmon nuorisoseurantalolla (Kylmäojantie 2) tiistaisin klo 17-18. Ryhmässä ohjaaja pääsee toteuttamaan monipuolista ohjaamista 1.-6.-luokkalaisille. Syksyn kausi päättyy joulukuun alussa ja ohjaajan on mahdollista jatkaa ohjaamista myös kevätkaudella.

Luova lava -monitaidekerhot tukevat lasta oman luovuuden kehittämisessä musiikin, tanssin ja teatterin keinoin. Lapsella ei tarvitse olla aikaisempaa harrastuneisuutta, vaan Luova lava –ryhmässä lapsi pääsee kokeilemaan ja tutustumaan eri esittävän taiteen lajeihin. Toimintaan kuuluu vahvasti lasten osallisuus ja yhdessä tekeminen.

Ohjaajalla toivomme olevan aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta ja arvostamme erilaisen ryhmä- ja kerhotoiminnan tuntemusta. Myös aikaisempi kokemus mm. tanssista, teatterista, musiikista tai luovasta toiminnasta on eduksi ohjaamisessa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu:

– Luova lava –konseptin mukainen monitaiteisen kerhotoiminnan suunnittelu ja ohjaus (13 kerhokertaa /kausi)
– osallistuminen ohjaajatiimin koulutuksiin
– raportointi ja yhteydenpito Nuorten Kasvu ry:lle

Ohjaajalle maksetaan palkkaa ohjaustuntien mukaisesti. Perehdytämme uudet ohjaajat tehtävään. Lisäksi saat käyttöösi Luova Lava – ohjaajien materiaaleja, välineistöä sekä ohjaajatiimin tuen!

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota meihin yhteyttä. Esittele itsesi lyhyesti ja kerro osaamisestasi ja ohjauskokemuksestasi.

Yhteystiedot:

nuortenkasvu@gmail.com

Lisätietoja kotisivuillamme.