Vaara-Karjalan Leader ry hakee hanketyöntekijää


Vaara-Karjalan Leader ry  lähtee luomaan toiminta-alueellemme nuoriso-leader- toimintaa. Toiminnan tarkoituksena on koota erillinen nuorisorahasto, josta tuetaan nuorten itsensä ideoimia, hakemia ja toteuttamia pienhankkeita.

Nuoriso-leader- toiminnan tueksi laaditaan erillinen nuorten kanssa yhdessä tehty nuorisostrategia sekä laaditaan toimintaa raamittavat säännöt ja hakulomakkeet. Lisäksi toimintatapaa markkinoidaan ja tehdään tutuksi alueellamme.

Etsimme nyt palvelukseemme idearikasta, innostunutta ja innostavaa hanketyöntekijää. Olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut ja reipas, etkä jännitä julkisia esiintymisiä. Olet työntekijänä tunnollinen ja vastuullinen, etkä vierasta myöskään kirjallisten töiden tekemistä. Osaat toimia osana tiimiä, etkä pelkää lähteä luomaan kanssamme uutta toimintamallia. Hallitset myös sosiaalisen median käytön.

Työtehtäviisi kuuluu toiminta-alueemme nuorten kontaktointi, toimintamallin esittely eri tilaisuuksissa, nuorisostrategian kokoaminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa sekä muut toiminnan käynnistämiseen liittyvät tehtävät ja hankeraportointi. Hankeosaaminen katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta sekä joustavia työaikoja.

Haku päättyy 17.10.2021 klo 15:00.

Vaara-Karjalan Leader ry on Lieksan, Nurmeksen, Ilomantsin ja Juuan alueella toimiva maaseudun kehittäjä- ja rahoittajaorganisaatio.

Lisätietoa työpaikasta

Asiasanat

avoin työpaikka, työpaikka,