Vastaa kyselyyn sote-palvelujen yhteydenotto- ja asiointikanavista

Miten yhteydenotto Siun soten eri palveluihin on sujunut? Oletko löytänyt tietoa tarvitsemistasi palveluista? Onko tiedonkulku eri palvelujen välillä sujuvaa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta Siun soten palvelujen kehittämiseen:

Asukaskysely sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen saatavuudesta

Kysely on avoinna 1.10.2021  klo 16 saakka

Asukaskysely liittyy sote- uudistukseen, ja sosiaali- ja terveyskeskusten kehittämistyöhön. Valtakunnallisena tavoitteena on muun muassa parantaa palvelujen saatavuutta perusterveydenhuollossa, sosiaalihuollossa, mielenterveyspalveluissa ja kuntoutuksessa. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa palvelut löytyisivät helpommin ja raja-aidat eri palvelujen välillä madaltuisivat.

Kyselyn tarkoituksena on saada tietoa Siun soten sosiaali- ja terveyskeskusten kehittämisen tueksi. Kysely mittaa nykytilaa, ja sitä tullaan toistamaan säännöllisin väliajoin. Vastaaminen ei vie paljon aikaasi, mutta antaa meille Siun sotessa arvokasta tietoa kehittämistyön etenemisestä ja vaikuttavuudesta.

Kiitos vastauksestasi!

Kyselyn toteuttaa Siun soten tulevaisuuden sotekeskus -hanke. Lisätietoja kyselystä projektiasiantuntija Soili Särmä  soili.sarma@siunsote.fi puh. 013 330 9854