Tule seuraamaan turvallisesti teatterin harjoituksia Joen yössä perjantaina 20.8.!

Tule seuraamaan turvallisesti teatterin harjoituksia Joen yössä perjantaina 20.8.!


Joensuun kaupunginteatteri järjestää suosittuja avoimia harjoituksia jälleen Joen yössä pe 20.8.

Paikka on teatterin suuri näyttämö, kaupungintalo, Rantakatu 20, 2. kerros.

Tule seuraamaan turvallisesti teatterin harjoituksia suurelle näyttämölle klo 18.30 tai klo 19.30 alkaen. Harjoituksiin on ilmainen pääsy ja sisään otetaan yleisöä sen mukaan kuin koronarajoitukset sallivat.

Joen yössä harjoitellaan suurella näyttämöllä Shakespearen komediallista satufantasiaa Kesäyön unelma, joka on tulossa ensi-iltaan lokakuun lopulla. Suosittelemme tätä hupsuttelevan unelmoivaa esitystä rakkautta kaipaaville, sitä etsiville, rakastuneille, rakkaudessa ryvettyneille ja siinä pettyneille – esityksen onnelliseen loppuun saakka.

Asiasanat

kulttuuri,