Nuorten Akatemia hakee kouluvierailijoita Joensuuhun


Nuorten Akatemia on nuorten osallisuutta edistävä yhteistyöorganisaatio. Jäsenenämme on Suomen suurimmat nuoriso- ja liikuntajärjestöt. Toimintamme koostuu yhteistyössä toteutetuista hankkeista.

Syksylle 2021 haemme kolmeen hankkeeseen kouluvierailijoita ohjaamaan työpajoja:

– Vakuutustyöpajoissa nuoret pohtivat kouluvierailijan kanssa mitä vakuuttaminen tarkoittaa, mistä osasta vakuutusturvaa huolehtii yhteiskunta ja mitä täytyy osata vakuuttaa itse.
– Talouskasvatusaiheisissa #TarkkaFyrkka – rahahuolia? -työpajoissa nuoret pohtivat kouluvierailijan kanssa oman taloutensa riskejä, kuten maksuhäiriömerkinnän saamista ja velkaantumista ja sitä, miten ylivelkaantumisesta voi selvitä.
– Mielellään töissä -työpajoissa kouluvierailijat johdattavat nuoret pohtimaan hyvinvointia ja työelämään kiinnittymistä eri näkökulmista sekä etsimään niiden taustalla olevia tekijöitä Seppo-alustalle tehdyn pedagogisen pelin avulla.

Työpajoja toteutetaan lähi- ja etätoteutuksena. Haemme ensisijaisesti kouluvierailijoita, joilla on etävierailujen lisäksi mahdollisuus toteuttaa lähivierailuita. Lähivierailuita toteutetaan pääkaupunkiseudulla, Joensuussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Rovaniemellä tai näiden ympäryskunnissa.

Keskimäärin vierailuja tulee 3-5 / hanke / lukukausi. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Vierailuista maksetaan palkkio 56 e / 75-90 min työpaja.

Haku päättyy 15.8.2021

Lue lisää