Pohjois-Karjalan Selkäyhdistys hakee allasryhmän ohjaajaa


Pohjois-Karjalan Selkäyhdistys ry järjestää jäsenilleen ja heidän läheisilleen selkäterveyttä edistävää monipuolista ja kuntoa kohentavaa terveysliikuntaa. Yksi liikuntamuodoista on ohjattu allasryhmä.

Yhdistys hakee allasryhmän ohjaajaa ajalle 7.9.-14.12.2021.

Toteutuspaikka Vesikko, toteutusaika tiistaisin klo 12.30-13.15. Vesikossa on käytettävissä ryhmää varten radat 1. ja 2. sekä Vesikon välineistö. Ohjaajan tulisi olla paikalla klo 12.15. Toivomme ohjaajalta kokemusta allasryhmien ohjaamisesta, ensiapuvalmiutta ja ystävällistä/kannustavaa otetta ohjaukseen. Sopii liikunnanohjaajille, fysioterapeuteille tai opiskelunsa loppuvaiheessa oleville fysioterapeuteille.

Yhteydenotot/hakemukset 30.7.2021 mennessä sähköpostitse email. siroli.moilanen@gmail.com.

Voit tarkastella yhdistyksen toimintaa tarkemmin kotisivuilta: p-kselka.fi.