ViaDia Joensuu ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu


Kirstin Kurjen viimeinen työpäivä ViaDia Joensuun toiminnanjohtajana on 28.5.2021, jolloin kutsumme yhteistyöverkostoa aamupalalle ViaDia-keskukselle, Venetie 10, klo 8-10 välisenä aikana tutustumaan uuteen toiminnanjohtajaan Antti Kauttoon. Lämpimästi tervetuloa!

ViaDia Joensuu ry perustettiin vuonna 2010, jolloin Kirsti Kurki aloitti yhdistyksen puheenjohtajana. Vuodet toivat eteensä monenlaisia vaiheita ja hänet muistetaankin ehkä parhaiten Lähiötalon johtajana, jossa Kirsti toimi niin lapsiperheiden, koululaisten kuin maahanmuuttajien parissa kooten verkostoja yhteiseen toimintaan.

Ruoka-aputyö on ViaDian keskeisintä perustoimintaa. Kirstin unelmana oli nähdä ihmiset yhdessä kohtaamispaikassa tapaamassa toisiaan ja saamassa ruoka-apua. Tästä haaveesta syntyi ViaDia-keskus Joensuun Rantakylään, jossa toimii kahvila, kirpputori ja järjestetään monenlaista toimintaa. Kirstin kädenjälki näkyy lähimmäistyössä ja useissa hankkeissa, joita hän on käynnistänyt vuosien aikana.