Joensuun kaupungin lii­kun­ta-ak­tii­vi­suus­ky­se­ly avoin­na – vas­taa, vai­ku­ta ja voi­ta!

Liikunta-aktiivisuuskyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa kuntalaisten liikunta-aktiivisuudesta. Liikunta-aktiivisuuden seuraaminen on yksi kuntalain velvoittamista kunnan perustehtävistä. Kyselyn tuloksia käytetään päätöksenteon tukena. Kyselyn täyttäminen vie alle 5 minuuttia.

Liikuntakyselyssä selvitetään mm. kuntalaisten liikunta-aktiivisuutta, eniten harrastettuja liikuntamuotoja, liikunnan harrastamista lisääviä ja rajoittavia tekijöitä, urheiluseuratoimintaan osallistuvien määrää sekä halua panostaa taloudellisesti liikunnan harrastamiseen. Lisäksi kysytään kehitettäviä asioita liikunnan osalta omassa kunnassa.

Vastanneita joensuulaisia palkitaan uimahallien 10 korteilla ja vuosikorteilla, palkintojen määrä riippuu vastaajien määrästä. Eli varmista, että ystäväsikin vastaavat ja me pääsemme arpomaan enemmän palkintoja.

Kyselyä saa mieluusti jakaa, siihen tarvittavat materiaalit löytyvät alla löytyvältä verkkosivulta. Oman kuntasi liikuntaviranhaltijan auttavat myös mielellään.

Vastaa kyselyyn täällä.

Lisätietoja www.joensuu.fi/liikunta-aktiivisuuskysely