Koitto -Järjestötyöllistämisen tukipalvelu on käynnistynyt


Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Koitto -Järjestötyöllistämisen tukipalvelut on käynnistynyt alkuvuodesta 2021. Tarjoamme tukipalveluja yhdistyksille työllistämiseen.

Palvelun tavoitteena on, että mahdollisimman monella yhdistyksellä on mahdollisuus tarjota työtehtäviä joensuulaisille työttömille henkilöille ja toimia työnantajina, vaikka aiempaa osaamista työnantajuudesta ei ole. Työllistävät yhdistykset voivat toimia täysin vapaaehtoisvoimin tai niillä voi olla palkattuja työntekijöitä. Koitto -Järjestötyöllistämisen tukipalvelun tilaajana on Joensuun kaupunki ja palvelua toteutetaan yhteistyössä kaupungin kanssa.

Järjestötyöllistämisen tukipalveluihin kuuluvat työnantajapalvelut, kuten palkkatukiasiointi, palkanlaskenta ja muut työsuhdeasiat. Tukipalveluihin kuuluvat myös neuvonta työllistämiseen ja työnantajuuteen liittyen.

Autamme myös ideoimaan ja räätälöimään uusia työmahdollisuuksia. Voit ilmoittaa yhdistysneuvojalle yhdistyksessänne tarjolla olevia työtehtäviä.

Koitto -päivystyspuhelin ma-pe klo 10-14 p. 050 310 5790, koitto@pksotu.fi

Asiasanat

työllistymisen tuki, työllisyys, työllistäminen, yhdistykset, työttömyys,