Joensuun järjestötapaaminen toteutetaan etäyhteyksin


Joensuulaisille järjestöille tarkoitettu järjestötapaaminen järjestetään etäyhteyksin Teamsin välityksellä 2.3.2021 klo 16.00-18.00
.

Tapaamisen teemana on kaupunki–järjestö-asiakirjan laatiminen.

Kaupunginvaltuuston hyväksymän Joensuun hyvinvointikertomuksen- ja suunnitelman 2021-2025 yhdeksi tavoitteeksi on asetettu kaupunki–järjestö-asiakirjan laatiminen. Tavoite nousi järjestöiltä edellisessä järjestötapaamisessa. Asiakirjassa on tarkoitus kuvata yhteistoiminnan rakenteita ja toimintoja.  Kaupunki–järjestö-asiakirjan sisältöä sekä malleja muista kunnista esittelee Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n järjestökehittäjä Hanna Kääriäinen.

 Joensuun konsernistrategian laatimisesta tulee kertomaan strategiajohtaja Sami Laakkonen. Joensuun hyvinvointikertomuksen tavoitteita järjestöjen näkökulmista puolestaan avaa hyvinvointikoordinaattori Heini Lehikoinen.

Tilaisuudessa esittäytyvät vs. kulttuurijohtaja Leena Hoppania sekä osallisuus- ja aluekoordinaattori Päivi Keronen. Tämän lisäksi tilaisuudessa tiedotetaan ajankohtaisista asioista, kuten Joensuun tapahtumapalveluiden uusista tuulista, Tee Joensuu! -haastekampanjasta, Saimaa-ilmiöstä ja tulossa olevista KAKE 2.0 -hankkeen koulutuksista.

Ilmoittaudu järjestötapaamiseen etukäteen 1.3.2021 mennessä: http://bit.ly/jarjestotapaaminen

Ohjelma ja lisätietoja: http://bit.ly/kaketiedote

Lisätietoja: Tiia Turunen, p. 050 4714 658, tiia.m.turunen@joensuu.fi

Asiasanat

yhteistyö, yhdistykset, kaupunki, järjestöilta, verkossa,