Tutustu Pohjois-Karjalan digitukiverkostoon!

Pohjois-Karjalan Digituen verkostossa on mukana Pohjois-Karjalassa digitukea antavia ja digitukea kehittäviä toimijoita. Verkostossa on jäseniä kunnista, järjestöistä, kansalaisopistoista, kirjastoista, yrityksistä ja valtion laitoksista. Kaikki digituen kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.
Verkoston on koonnut ja sitä koordinoi Pohjois-Karjalan Digituki -hanke. Lue lisää.

Digituki Pohjois-Karjala sivuille on koottu myös netistä löytyviä opassivustoja digilaitteiden ja -ohjelmien käyttöön, hyödyllisiä vinkkejä ja koulutusta digineuvojille sekä apua sähköisten viranomaispalveluiden käyttöön. https://www.pohjois-karjala.fi/digitukea-ja-ohjeita-netissa

Katso myös digituen ajankohtaiset tapahtumat ja koulutukset Facebookista: Digituki Pohjois-Karjala