Tee Joensuu! -haastekampanja järjestöille

Joensuun kaupunkikeskusta elää ja hengittää ihmisten kautta. Joensuun kauppatori on suosittu kokoontumispaikka myös nuorille.

Virta käynnistää Tee Joensuu! -haasteen, jonka tavoitteena on tavoittaa nuorten omia tai nuorille toimintaa järjestäviä järjestöjä tekemään matalan kynnyksen Pop Up – toimintaa kauppatorille. Tapahtumia varten Virta on varannut torin tapahtumatorialueen perjantaisin 23.4.-17.6. klo 18-20. Myös torilava on tuolloin järjestöjen käytössä. Haastekampanjassa ovat mukana Joensuun kaupungin nuorisotoimi ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

Järjestöille ja harrasteyhteisöille tapahtumatorin käyttö ei maksa mitään, mutta edellyttää Virran tapahtuman luvittamista sekä yhdessä tapahtuman turvallisuus- ja terveysturvallisuusohjeistuksen läpi käymistä. Perjantaivuorot jaetaan varausjärjestyksessä!
Varaa oma paikkasi katja.kolehmainen@joensuunvirta.fi .

Tee Joensuu! -haasteesta on tavoitteena tehdä matalankynnyksen tapahtumasarja 300 hyvää tekoa – Pohjois-Karjalan maakuntaliiton 300-juhlavuoden haastekampanjaan, jolla halutaan kiinnittää erityisesti huomiota yksinäisyyden vähentämiseen ja suvaitsevaisuuteen.

 

Tee Joensuu! -haastekampanjan infotilaisuus 11.2.2021 klo 18-19.30, Teams.
Osallistumislinkki infotilaisuuteen: Jukka-Pekka Mattila, Joensuun kaupunki, jukka-pekka.mattila(at)joensuu.fi