Nuoretjaosallisuus.fi -sivusto kokoaa tietoa, työkaluja ja toimintamalleja nuorten osallisuuteen


Nuorisoalan Osallisuuden osaamikeskuksen sivustolla on tietoa ja tutkimuksia sekä työkaluja ja toimintamalleja nuorten osallistamiseen monipuolisesti.

Nuorten osallisuuteen on lisäksi kehitetty laatukriteerit ja itsearviointityökalu NOSTE, ja ne auttavat viranhaltijoita ja muita nuorten parissa toimivia aikuisia arvioimaan ja kehittämään työtään nuorten osallisuuden parissa laadukkaasti.

Lisäksi sivustolle rakentuu nuorten 1000 ratkaisua yhteiskunnallisiin ongelmiin. Ajankohtaista-palstalle kerätään artikkeleita, koulutuksia, webinaareja ja muita tuoreimpia uutisia nuorten osallisuudesta. Sinne voi myös tarjota viimeisimpiä vinkkejä teeman äärellä työskentelevien tiedoksi ja tueksi.

Tutustu sivustoon