Joensuun kaupunginteatterissa näytellään taas!

Joensuun kaupunginteatterissa näytellään taas!

Joensuun kaupunginteatterin kevätnäytäntökauden 2021 esitystoimintaa jatketaan
suunnitelmien mukaisesti toki kulloinkin voimassa olevat koronamääräykset huomioiden.

Tällä hetkellä on voimassa AVIn päätös, jonka mukaan voi tapahtumiin ottaa maksimissaan 20 henkilöä, toki turvallisuusohjeita noudattaen: yleisö ja teatterin henkilökunta terveenä, pienet yleisömäärät, turvavälit, käsidesit ja vahva kasvomaskisuositus.

Teatterin ohjelmistossa viihdyttävät Agatha Christien murhamysteeri Hiirenloukku, uusina helmikuussa ensi-iltaan tulevat Mika Waltarin kiihkeä huijarikomedia Gabriel, tule takaisin! sekä komedia ystävyydestä ja pohjoiskarjalaisesta mielenmaisemasta eli Don Ookoo ja Santso Tohkane. Sofi Oksasen Stalinin lehmät palaa ohjelmistoon maaliskuussa ja lastennäytelmä Liisa ihmemaassa saa ensi-iltansa huhtikuussa.

Lippuja alkaen 15-28 € voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai varata Carelicumin
lipunmyynnistä, carelicum.palvelut@joensuu.fi puh. 013 267 5222.
Upean monipuoliseen teatteriohjelmistoon voi tutustua netissä joensuunteatteri.fi

Asiasanat

kulttuuri, teatteri,