Haetaan keittiötyöntekijää / avustavaa ohjaajaa Joensuun Siniristille


Siniristin päihteettömään päivätoimintakeskukseen etsitään reipasta ja oma-aloitteista työntekijää.

Työ alkaa sovitusti helmikuun alkupuolella. Työtehtävät ovat keittiö- ja siivoustöitä sekä asiakkaiden kanssa toimimista. Asiakaskuntaamme kuuluu pääasiallisesti asunnottomia, päihde- ja mielenterveyskuntoutujia, vähävaraisia ja yksinäisiä ihmisiä.

Työntekijän tulee olla ruuanlaitto- ja leipomistaitoinen. Lounasruoka, joka on perinteistä kotiruokaa, valmistetaan noin 15-20 henkilölle päivittäin. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna ja mikäli se puuttuu, työnantaja kustantaa koulutuksen. Työntekijä on joka toinen viikko vastuussa lounasruoan valmistuksesta ja joka toinen viikko tilojen siisteydestä.

Työaika on 24h/vko päivätoimintakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 7.30-14 välillä sekä 1-2 krt/kk ilta-aikaan. Palkka on n. 1200 e/kk ja työntekijä voi hakea lisäksi soviteltua päivärahaa.

Hakijalla tulee olla oikeus korkeimpaan korotettuun palkkatukeen eli yhdistysten 100% palkkatukeen. Tarkistathan oikeutesi palkkatukeen te-toimistosta ennen yhteydenottoa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä miellyttävään työympäristöön! Toivomme sinulta erityisesti ennakkoluulotonta asennetta, taitoa kohdata ja hyväksyä ihminen ihmisenä sekä halua työskennellä nimenomaisesti kohderyhmämme parissa. Muita koulutus- tai työkokemusvaatimuksia meillä ei ole.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätietoja:
Marika Kuittinen p. 050 4098500 tai siniristi.jns@gmail.com