Ilta yhdessä -toiminta käynnistyy Joensuun Siniristillä 20.1.


Joensuun Siniristin Ilta yhdessä -toiminta käynnistyy keskiviikkona 20.1 klo 16.

Ilta yhdessä -toiminta on iltatoimintaa asunnottomille, vähävaraisille sekä kaikille yksinäisyyttä kokeville ihmisille. Toiminta on kaikille avointa ja päihteetöntä. Iltatoiminta ei vaikuta päiväaukioloaikoihimme, vaan kesäkuuhun saakka olemme avoinna keskiviikkoisin sekä päivisin klo 7.30-14 että iltaisin klo 16-21.

Iltatoiminnan aikana päivätoimintakeskuksella voi viettää aikaa joka keskiviikko myös iltaisin.

Iltatoiminnan aikana asiakkaalla on mahdollisuus viettää meillä aikaa, kohdata ja tavata muita ihmisiä, kahvitella, ruokailla, lukea päivän lehtiä, hoitaa nettiasiointia tai vaikkapa katsoa televisiota kaikessa rauhassa. Iltatoimintaan kuuluu myös erillistä ohjelmaa, kuten elokuvailtoja kerran tai pari kuukaudessa. Lisäksi iltatoiminnassa asiakkaan on mahdollista saada apua, tukea ja neuvontaa elämän ongelmatilanteisiin myös diakoniatyöntekijältä sekä sosiaaliohjaajalta. Iltatoimintaan kuuluu myös iltapala / kevyt iltaruoka. Iltatoimintaan osallistuminen ja iltapala on asiakkaalle maksutonta.

Iltatoiminta järjestetään Joensuun kaupungin Kake 2.0 -rahoituksen avulla. Iltatoiminnan rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus, ESR sekä Joensuun kaupunki.

Joensuun Siniristi
Antinkuja 2, 80100 Joensuu

Lisätietoja Siniristin toiminnasta:
Toiminnanohjaaja
Marika Kuittinen
050 4098 500
siniristi.jns@gmail.com
Verkkosivut
Facebook

 

ILTAOHJELMA TAMMI-HELMIKUU

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, Kohtaamispaikka, päihteettömyys,