Kotikartanoyhdistys ry hakee osa-aikaista ohjaajaa


Haemme Kotikartanoyhdistys ry:lle mielenterveys-ja päihdepalvelujen työ-ja päivätoimintaan ohjaajaa.

Kotikartanoyhdistys ry tuottaa ilmoituksenvaraista sosiaalipalvelua mielenterveys-ja päihdepalveluiden työ-ja päivätoiminnan osalta Siun sotelle. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 34, Joensuu.

Edellytämme lähihoitajan tai sosionomi (amk) tutkintoa, jossa suuntautuminen mielenterveys-ja päihdetyöhön. Eduksi luetaan mielenterveys-ja päihdetyön työkokemus, monipuolinen muu työkokemus sekä koulutus ohjauksellisista menetelmistä. Hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus, kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, valmius itsenäiseen työskentelyyn tiimityöskentelyn lisäksi sekä halukkuutta toiminnan kehittämiseen ovat tärkeitä ominaisuuksia haettavassa tehtävässä.

Ohjaajan tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka, 10h/viikko, työpäivät ovat tällä hetkellä tiistai ja torstai.

Haku päättyy 8.1.2021

Lue lisää