Vaara-Karjalan Leader ry hakee hanketyöntekijää


Vaara-Karjalan Leader ry on Lieksan, Nurmeksen, Ilomantsin ja Juuan alueella toimiva maaseudun kehittäjä- ja rahoittajaorganisaatio.

Yhdistyksemme lähtee nyt viemään eteenpäin alueellemme uutta nuoriso-leader – toimintatapaa. Toiminnan tarkoituksena on koota erillinen nuorisohankerahasto, josta tuetaan nuorten itsensä ideoimia ja hakemia hankkeita. Nuoriso-leader – toiminnan tueksi laaditaan erillinen nuorisostrategia yhdessä nuorten kanssa sekä laaditaan nuoriso-leader – toimintaan omat säännöt ja hakulomakkeet. Lisäksi toimintatapaa markkinoidaan ja tehdään tutuksi alueen toimijoille. Nuoriso-leader – toimintaa varten muodostetaan oma nuorisohallitus.

Vaara-Karjalan Leader ry etsii nyt palvelukseensa nuorisotyön osaajaa Nuoriso-leader Vaara-Karjalaan hankkeeseen. Eduksesi luemme hankeosaamisen. Työtehtäviisi kuuluu toiminta-alueemme nuorten kontaktointi, toimintamallin esittely eri tilaisuuksissa, nuorisostrategian kokoaminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa sekä muut nuoriso-leader – toiminnan käynnistämiseen ja toiminnan vakiinnuttamiseen sekä hankkeen hallinnointiin liittyvät tehtävät. Työskentelet yhteistyössä leader-yhdistyksen muiden työntekijöiden kanssa.

Edellytämme sinulta nuorisotyön osaamista. Hanketoiminnan tuntemus on eduksesi. Olet luonteeltasi ulospäin suuntautunut ja reipas, etkä pelkää lähteä luomaan uutta toimintamallia. Et jännitä julkisia esiintymisiä ja kirjallinen ilmaisusi on vahva. Osaat toimia tiimissä, etkä säikähdä välillä nopeastikin muuttuvia työtehtäviä. Viestinnässäsi osaat hyödyntää nuorten suosimia sosiaalisen median kanavia. Työssäsi olet vastuullinen ja luotettava. Työ vaatii sinulta oman auton käyttömahdollisuutta sekä joustavia työaikoja.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 10.1.2021 mennessä

Lisätietoa