Joensuun kaupungin so­te-jär­jes­tö­jen vuoden 2021 avustukset haettavana 20.1.2021 asti


Rekisteröidyt joensuulaiset sosiaali- ja terveysalan järjestöt voivat hakea avustusta kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistävään toimintaan.

Avustusta voivat hakea myös joensuulaiset yleishyödylliset osuuskunnat. Valtakunnalliselle tai alueelliselle rekisteröidylle yhdistykselle voidaan myöntää avustusta, jos avustushakemuksessa kuvattu toiminta kohdistuu kokonaisuudessaan joensuulaisiin.

Vuonna 2020 avustusta jaettiin yli 60:lle sote-järjestölle. Joukossa oli eläkeläis- ja vammaisjärjestöjä, rintama- ja sotaveteraanijärjestöjä, sairaus- ja potilasjärjestöjä, lapsi- ja perhetyön järjestöjä sekä monialajärjestöjä.

Hakemus ja lisäohjeet ovat osoitteessa www.joensuu.fi/sosiaali-ja-terveysjarjestot ja kaupungin palvelupisteillä.

Lisätietoja saa Heini Lehikoiselta sähköpostitse heini.lehikoinen@joensuu.fi tai puhelimitse numerosta 050 310 9610.