Janen toimintaa tuetaan vuonna 2021 Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahaston avustuksella

 

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto myönsi tulevaisuusrahastosta rahoituksen hankkeelle  Jane maakunnan hyvinvoinnin edistäjänä. Hanketta hallinnoi Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ja se toteutetaan vuoden 2021 aikana.

Hankkeessa tuetaan ja kehitetään Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta JANEn toimintaa toimimalla neuvottelukunnan sihteerinä ja toteuttamalla JANEn toimintasuunnitelman mukaista toimintaa yhdessä JANElaisten kanssa. Tulevan vuoden aikana laaditaan Pohjois-Karjalan yhdistysohjelma vuosille 2021-2025 yhdessä maakunnan yhdistysten kanssa.

Hankkeessa tehdään yhteistyötä paikallisyhdistysten ja kuntien kanssa paikallis-JANEjen toiminnan kehittämiseksi ja järjestö-kuntayhteistyön asiakirjojen laatimiseksi sekä järjestöjen osallisuuden vahvistamiseksi kuntien hyvinvointikertomusprosesseissa.

Lisäksi kannustetaan järjestöjä osallistumaan maakunnan 300-vuotisjuhlavuoden ja maakuntaviikon tapahtumien toteuttamiseen ja viestintään. Hankkeen aikana selvitetään JANEn toiminnan tulevien vuosien resurssoinnin mahdollisuuksia.

 

Jane maakunnan hyvinvoinnin edistäjänä-hankkeen tiivistelmä

Tiedote Janen toimintaa tuetaan vuonna 2021 Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahaston avustuksella myös Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen nettisivuilla.

 

Lisätietoja hankkeesta:
järjestökehittäjä Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry,
hanna.kaariainen(a)pksotu.fi, p. 044 715 2060