Uusia ensi-iltoja: jännitysnäytelmä ja koko perheen joulunäytelmä Joensuun kaupunginteatterissa!

Uusia ensi-iltoja: jännitysnäytelmä ja koko perheen joulunäytelmä Joensuun kaupunginteatterissa!

Haluatko jännittää välillä jotain muutakin kuin koronaa? Tule katsomaan Agatha Christien murhamysteeri Hiirenloukku Joensuun kaupunginteatteriin!

Vai oletko jouluihminen? Tule jouluilemaan koko perheen lastennäytelmän Kukko, Rotta ja Millakissa
joulunajan tunnelmissa pariin Joensuun kaupunginteatteriin!

P.S. Olemme huolehtineet sekä yleisön että henkilökuntamme turvallisuudesta esityksissämme, jotta teatterissa käynti sujuisi ongelmitta myös koronapandemian aikana.

Agatha Christien Hiirenloukku vie katsojat Monkswellin kartanon vasta-avattuun täyshoitolaan, jonne lumi on saartanut eriskummallisen joukon toisilleen tuntemattomia matkaajia. Edellisenä päivänä Lontoossa on tapahtunut murha ja poliisilla on syytä epäillä, että murhaaja suuntaa seuraavaksi kartanolle. Tai ehkä hän on jo siellä? Tule arvuuttelemaan murhaajan henkilöllisyyttä!
Liput alkaen 28/26/15 e Carelicumista.

Kukko, Rotta ja Millakissa joulunajan tunnelmissa vie puolestaan katsojat pikkuiseen punaiseen mökkiin pienen lammen rannalle. Mökissä asustelevat eläinlapset Kukko, Rotta ja Millakissa. Eräänä pakkasaamuna he heräävät hätkähtäen mukavaan mutta säikähdyttävään ajatukseen, että jouluhan on jo aivan nurkan takana. Jouluvalmisteluja ei ole laitettu alulle saatikka aloitettu. Mikäs’ nyt neuvoksi?
Liput alkaen 15 e, perhelippu 54 e (max 5 hlöä) Carelicumista.