Moi2020-hankkeen vlogin traileri on julkaistu!

Vlogin tavoitteena on tuoda julki maahanmuuttajien nimeämiä aiheita ja keskustelua aiheiden ympäriltä. Tulevat videot on suunnattu erityisesti päättäjille ja viranhaltijoille sekä kaikille, jotka haluavat käydä moniäänistä yhteiskunnallista keskustelua. Ohessa on vlogin traileri, varsinaiset jaksot ovat luvassa myöhemmin.

Moi2020-hankkeen vlogin traileri on tässä! https://www.youtube.com/watch?v=L8uK-IJw-IQ

Ota yhteyttä vlogitiimiin: maria.korkatti@pksotu.fi tai 045 116 2060 (myös Whatsapp)!

 

***

The purpose of the vlog is to bring into public discussion some topics named by immigrants. The videos are specially targeted to decision makers and officials as well as to all who want to have a many-sided social debate. The vlog trailer is linked below and the episodes will be published later.

Here is the vlog trailer by Moi2020 project! https://www.youtube.com/watch?v=L8uK-IJw-IQ

Contact the vlog team: maria.korkatti@pksotu.fi or 045 116 2060 (also Whatsapp)!