Joen­suu-päi­vää juh­lis­te­taan tä­nä­kin vuon­na – eh­do­ta Ar­jen san­ka­rit- ja kult­tuu­ri­pal­kin­to­jen saa­jia!


Kenen haluaisit saavan Joensuun kulttuuripalkinnon vuonna 2020? Entä kuka on väsymätön vapaaehtoistyön tekijä, joka ansaitsisi Arjen sankari -palkinnon?

Tänä vuonna Joensuu-päivänä jaetaan yrittäjä-, kulttuuri-, nuoriso- ja menestyneiden joensuulaisurheilijoiden palkinto sekä yhteensä viisi Arjen sankarit -palkintoa. Lisäksi työllisyyden hanke Luotsi palkitsee viisi inspiroivaa työllistämistarinaa.

Joensuun kulttuuripalkinto myönnetään yhdelle tai useammalle joensuulaiselle ammattitaiteilijalle, taiteen harrastajalle tai kulttuurijärjestölle tai -ryhmälle. Palkinnon saajan valitsee kulttuuri- ja liikuntalautakunta ja palkinnon suuruus on 3 000 euroa. Palkinnon myöntämisen perustana on aktiivinen toiminta jollakin taiteen alalla, saavutettu erinomainen taso tai taiteellisella toiminnalla kaupungille tuotettu valtakunnallinen julkisuus.

Arjen sankarit -palkinnoilla palkitaan viisi vapaaehtoistyön aktiivia. Haussa on joensuulaisia henkilöitä, arjen sankareita, jotka antavat aikaansa muille ja tekevät pyyteetöntä työtä toisten hyväksi. Tänä koronavuonna vapaaehtoistyöllä on ollut entistä suurempi merkitys monen elämässä ja tätä teemaa painotetaan myös palkintoperusteissa. Sankareita etsitään Joensuun keskusta-alueelta, Enosta, Kiihtelysvaarasta, Pyhäselästä ja Tuupovaarasta, joista kustakin palkitaan yksi henkilö.

Ehdota palkittavia 15.11. mennessä!

Ehdota kulttuuripalkinnon saajaa: https://link.webropolsurveys.com/…/06342540-6231-4a4f-820c…

Ehdota Arjen sankarit -palkintojen saajia (viisi palkitaan): https://link.webropolsurveys.com/…/c57de2b2-fcfe-4d43-a7ae…


Lue tiedote
Joensuun kaupungin verkkosivuilta

Joensuu-päivän ohjelmasta tiedotetaan lisää piakkoin, täältä voit lukea lisää jo nyt: www.joensuu.fi/joensuu-paiva