Ideakilpailu kansalaisyhteiskunnan toimijoille rasismin vastaisen toimintaohjelman toimenpiteistä

Oikeusministeriö järjestää ideakilpailun, jonka tarkoituksena on kutsua kansalaisjärjestöt mukaan suunnittelemaan hallituksen rasismin vastaisen ja hyvien väestösuhteiden toimintaohjelman toimenpiteitä.

Ideakilpailussa on kolme eri kategoriaa:
1. Hanke-kategoria
2. Nuorten kategoria
3. Haaste-kategoria

Hankeavustukset (kategoriat 1-2) myönnetään ajallisesti rajattuun kehittämishankkeeseen. Avustusta voivat hakea oikeuskelpoiset yhteisöt ja säätiöt. Avustuksia ei voida myöntää kunnille, työryhmille, yksityishenkilöille, oppilaitoksille eikä yhtiöille. Poikkeuksena avustus voidaan myöntää kunnalle, jos hanketta haetaan paikallisen nuorisovaltuuston toteutettavaksi (kategoria 2).

Hakuaika alkaa 22.10.2020 ja päättyy 30.11.2020 klo 16:15.

Lisätietoa Oikeusministeriön verkkosivuilla