Tarmo-hanke: äkkilähtö töihin! Yhdistyksissä on parhaillaan haussa useita palkkatukityöpaikkoja


Digineuvoja, iltapäiväkerhonohjaaja, perhekahvilatyöntekijä, siivooja, keittiötyöntekijä, toimistotyöntekijä…

Joensuulaisissa yhdistyksissä on parhaillaan avoinna useita palkkatukityöpaikkoja! Työtehtävät vaihtelevat avustavista tehtävistä vaativiin itsenäisiin tehtäviin. Useimpia työtehtäviä on mahdollisuus räätälöidä työntekijän oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaisesti. Yhdistystyön rinnalla voi myös kouluttautua suorittaen mm. osatutkintoja ja työelämän korttikoulutuksia. Tavoitteena on, että työ yhdistyksessä avaa uusia ovia ja toimii ponnahduslautana avoimille työmarkkinoille. Työjakson aikana työstät yhdessä valmentajasi kanssa koulutus- ja työllistymistavoitteitasi.

Yhdistystyön palkkatukimahdollisuus on sidoksissa työttömyytesi kestoon. Korkein tuki edellyttää sitä, että olet ollut työttömänä kaksi vuotta. Työjakso voi kestää maksimissaan 12 kuukautta. Yhdistyksissä on tarjolla myös työkokeilumahdollisuuksia.

Tule tutustumiskäynnille Tarmoon, niin kuulet lisää! Tutustumisaika järjestyy viikossa. puh. 050 306 6248 (ma-to klo 10–14) tai tarmo@pksotu.fi

Lisätietoa:

www.pksotu.fi/tarmo
www.facebook.com/pksotutyollisyys