Tule mukaan työllisyyden asiakasraatiin!

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys käynnisti työllisyyden asiakasraatitoiminnan keväällä 2016. Täydennämme nyt raatia uusilla jäsenillä ja kutsumme sinut mukaan! Asiakasraati on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä työllistymiseen liittyvistä palveluista.

Asiakasraati on jäsenilleen mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Raadissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä. Sinun ei tarvitse olla työtön tullaksesi mukaan asiakasraatiin. Tärkeintä on, että Sinulla on omakohtaista kokemusta työttömyydestä elämän jossakin vaiheessa ja haluat pohtia teemaa yhdessä.

Asiakasraati kokoontuu noin kolmen kuukauden välein.

Lisätietoja:
Hilkka Pirhonen, etunimi.sukunimi@pksotu.fi

p. 050 467 0356

pksotu.fi/asiakasraati

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, työllisyys, Työllisyys, työttömyys, yhdistystoiminta, työttömien yhdistykset, asiakasraati, kokemusasiantuntija, kokemusasiantuntijuus, kokemustoiminta, työttömyys, työ,