Webinaarisarja: Tutkittua tietoa terveysliikunnan ja elintapaohjauksen teemoista


UKK-instituutin sivuilla löytyy maksuton webinaarisarja järjestöille, jossa tutkittua tietoa terveysliikunnan ja elintapaohjauksen teemoista.

Webinaarisarja tarjoaa järjestökentälle tietoa terveysliikuntaan ja elintapaohjaukseen liittyvistä teemoista. Lisäksi saat vinkkejä UKK-instituutin materiaalien ja työvälineiden hyödyntämiseen. Myös itse luentotallenteita voi käyttää järjestöjen omissa koulutuksissa ja muissa tilaisuuksissa.

Webinaarisarja tarjoaa tietoa neljästä eri teemasta: ikäihmisten kaatumisten ehkäisystä, terveellisen ravitsemuksen perusteista, Oma selkä -ohjelmasta sekä 6 minuutin kävelytestin käytöstä kestävyyskunnon arvioinnissa. Koska webinaarit ovat tallenteita, voit katsoa ne juuri silloin, kun sinulle sopii.

Webinaarit katsottavissa UKK-instituutin sivuilla