Kriisituki alueilla -hanke tarjoaa tukea ja ohjausta työelämän muutoksissa

Kriisituki alueilla -hanke tarjoaa tukea ja ohjausta työelämän muutoksissa

Kriisituki alueilla –hankkeessa annetaan tukea korona-aikana lomautetuille, irtisanotuille ja työttömyysuhan alla oleville työntekijöille ja työyhteisöille Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla.

Saatavilla on yksilöohjausta, vertaistukiryhmiä sekä koulutusta. Tapaamiset toteutuvat etäyhteydellä tai lähitapaamisissa. Tapaamisissa keskustellaan esimerkiksi lomautus- ja irtisanomistilanteisiin liittyvistä käytännön asioista ja tunteista, työnhausta, saatavilla olevista palveluista sekä muista mieltä askarruttavista asioista.

Saat tukea esimerkiksi
o Digitaitojen kehittämisessä
o Lomautus- ja irtisanomistilanteisiin liittyvän informaation käsittelyssä
o Kriisitilanteesta selviytymisessä

Hankkeen päätoteuttajana toimii Työväen Sivistysliitto TSL. Yhteistyössä ovat Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Palvelualojen ammattiliitto PAM sekä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL. Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ESR.

Toiminta on maksutonta, kaikille avointa ja jatkuu 16.11.2020 saakka. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä:

Hankepäällikkö Niina Sahlberg
niina.m.sahlberg@tsl.fi
040 506 2805

Vertaistukiohjaaja Timo Tiikkaja
timo.tiikkaja@tsl.fi
040 506 3846

Tavoitat meidät myös WhatsApp:n ja Messenger:n kautta! www.facebook.com/kriisitukialueilla