Nuorten Kasvu ry etsii ohjaajia Luova lava -ryhmiin Lehmoon ja Hammaslahteen!

Nuorten Kasvu ry etsii ohjaajia Luova lava -ryhmiin Lehmoon ja Hammaslahteen!

Nuorten Kasvu ry etsii ohjaajia Hammaslahden ja Lehmon Luova lava -ryhmiin. Syksyllä 2020 Hammaslahdessa ja Lehmossa aloittaa ryhmät 1.-3.-luokkalaisille ja 4.-6.-luokkalaisille. Ryhmissä ohjaaja pääsee toteuttamaan monipuolista ohjaamista yhdessä taitavan ohjaajaparin kanssa.

Luova lava -monitaidekerhot tukevat lasta oman luovuuden kehittämisessä musiikin, tanssin ja teatterin keinoin. Lapsella ei tarvitse olla aikaisempaa harrastuneisuutta, vaan Luova lava –ryhmässä lapsi pääsee kokeilemaan ja tutustumaan eri esittävän taiteen lajeihin. Toimintaan kuuluu vahvasti lasten osallisuus ja yhdessä tekeminen.

Lehmossa ryhmät kokoontuvat Lehmon nuorisoseurantalolla (Kylmäojantie 2) tiistaisin klo 17–18 (1.-3.-luokkalaiset) ja klo 18-19 (4.-6.-luokkalaiset).

Hammaslahdessa ryhmät kokoontuvat Hammaslahden nuorisoseurantalolla (Pyhäseläntie 1) keskiviikkoisin klo 17–18 (1.-3.-luokkalaiset) ja klo 18-19 (4.-6.-luokkalaiset).

Ohjaajalla toivomme olevan aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta ja arvostamme erilaisen ryhmä- ja kerhotoiminnan tuntemusta. Myös aikaisempi kokemus mm. tanssista, teatterista, musiikista tai muusta taiteen lajista on eduksi ohjaamisessa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu:
– Luova lava –konseptin mukainen monitaiteisen kerhotoiminnan suunnittelu ja ohjaus yhdessä ohjaajaparin kanssa (13 kerhokertaa /kausi)
– osallistuminen ohjaajatiimin koulutuksiin
– raportointi ja yhteydenpito Nuorten Kasvu ry:lle

Ohjaajalle maksetaan palkkaa ohjaustuntien mukaisesti. Perehdytämme uudet ohjaajat tehtävään. Ohjaajan on mahdollista myös osallistua syksyllä järjestettävään Nuorisoseurojen KNoppi-perusohjaajakoulutukseen. Lisäksi saat käyttöösi Luova Lava – ohjaajien materiaaleja, välineistöä sekä ohjaajatiimin tuen!

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota meihin yhteyttä. Esittele itsesi lyhyesti ja kerro osaamisestasi ja ohjauskokemuksestasi. Kerrothan myös, oletko kiinnostunut Lehmon vai Hammaslahden ryhmien ohjaustehtävistä.

Yhteystiedot: nuortenkasvu@gmail.com

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.nuortenkasvu.fi