Taito Pohjois-Karjala ry hakee käsityökulttuuritoiminnasta vastaavaa

Taito Pohjois-Karjala ry on vahva pohjoiskarjalainen kulttuuritoimija, joka tekee työtä käsityön ja käsityöyrittäjyyden profiilin ja imagon nostamiseksi. Taito Pohjois-Karjala ry:n keskeisiä palveluja ovat kädentaitokurssit ja työpajat, taiteen perusopetuksen käsityökoulu, käsityömateriaalien ja -tuotteiden välitys, Taito-yrityspalvelut, tapahtumat, kiertävä käsityöneuvonta taitobusseilla, näyttelyt ja kulttuurimatkailupalvelut.

HAEMME KÄSITYÖKULTTUURITOIMINNASTA VASTAAVAA

Työtehtäviin kuuluvat mm. toimia käsityöneuvojien esimiehenä, suunnitella- ja kehittää yhdistyksen käsityökulttuuritoimintaa ja asiakaspalvelu taitokeskuksissa. Odotamme hakijalta käsi- ja taideteollisuusalan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä esimiestaitoja. Eduksi katsotaan myynti- ja markkinointi osaaminen, kudonnan osaaminen sekä some päivitysten valokuvaus- ja kirjoitustaito. Arvostamme iloista asennetta ja joustavuutta. Pääasiallinen toimipaikka on Joensuu, työskentelyalueena Pohjois-Karjala. Ajokortti ja ajotaito välttämätön. Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen 31.8.2021 asti.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 16.8.2020

Lue lisää

Asiasanat

kulttuuri, avoimet työpaikat, työpaikka, käsityöläiset,