Pohjois-Karjalan Sydänpiiri hakee osa-aikaista sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry on ihmisten voimavaroja ja hyvinvointia lisäävä, alueellisesti aktiivisesti vaikuttava sydänterveyden edistäjä. Sydänpiiriin kuuluu 19 Sydänyhdistystä. Haemme nyt Stea:n rahoittamaan Siun ja miun terveys -hankkeeseen (2018-2020) laillistettua terveydenhuollon ammattilaista, sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa.

Työtehtäviisi kuuluu terveyden edistäminen eri keinoin;
– terveysneuvonta
– Sydänterveys -mittaukset
– tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyt
– muut hankkeessa määritellyt tehtävät

Toivomme sinun olevan positiivinen, iloinen, innovatiivinen ja joustava. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä, sillä työalueena on koko maakunta. Työaika on 19 h/vko. Palkkaus määräytyy hankkeen budjetin perusteella, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää