Taito Pohjois-Karjala ry hakee sisällön tuottajaa/viestintäkoordinaattoria

Taito Pohjois-Karjala ry on vahva pohjoiskarjalainen kulttuuritoimija, joka tekee työtä käsityön ja käsityöyrittäjyyden profiilin ja imagon nostamiseksi.

Yhdistys hakee hanketyöntekijäksi sisällön tuottaja/viestintäkoordinaattoria. Työtehtäviin kuuluu Taitokorttelin tapahtumien ym. toimintojen sekä käsityökulttuurin digitalisointi, sisällöntuotanto ja koordinointi. Odotamme hakijalta alojen koulutusta ja työkokemusta, luovaa, idearikasta näkemystä ja vastuullista sekä tavoitteenmukaista toimintaa. Digitaalisen median hallintaa sekä tiimityöskentelytaitoja. Iloinen asenne sekä joustavuus plussaa. Ajokortti ja ajotaito välttämätön. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 17.8-31.12.2020.

Vapaamuotoiset hakemukset 9.8.2020.

Lue lisää

 

Asiasanat

kulttuuri,