Pohjois-Karjalan Selkäyhdistys ry hakee allasryhmän ohjaajaa

Pohjois-Karjalan Selkäyhdistys ry hakee allasryhmän ohjaajaa 3.9.2020-17.12.2020. Ryhmä toteutetaan Vetrea Terveys Oy:n uimahallissa, os. Nepenmäenkatu 2, Joensuu torstai-iltaisin klo 19.30-20.30 yhteensä 15 kertaa (viikolla 42), mikäli koronarajoitukset eivät tule esteeksi.

Ryhmiin osallistujat ovat sekä työikäisiä että eläkeläisiä tavalla tai toisella selkäongelmaisia, jotka hyötyvät vedessä liikkumisesta.

Ohjaajan tulee olla hengenpelastustaitoinen ja jonkin verran allasryhmien ohjaamisesta kokemusta omaava. Toivomme lisäksi positiivista ja innostavaa otetta. Sopii hyvin myös fysioterapiaopiskelunsa loppuvaiheessa oleville.

Lisätietoja tehtävästä selkäyhdistyksen puheenjohtaja Sirpa Moilaselta, puh. 050 322 4767 tai sähköpostitse: sirol.moilanen@gmail.com. Voit lähettää myös lyhyen hakemuksesi sähköpostitse. Olethan yhteydessä 31.7.2020 menessä. Pohjois-Karjalan Selkäyhdistyksen toiminnasta saat lisätietoa myös kotisivuiltamme pkselka.fi.