Avoimet kylien kesätapahtumat Nurmeksessa ja Valtimossa kesällä 2020 -esite julkaistu

Valtimon Kehittäjät ry on laatinut käsiohjelman kylien kesätapahtumista. Se on uutisen liitteenä ja sen saa tulostaa, sekä jakaa kaikille kesätapahtumiin osallistuville. Käsiohjelma on tehty kirjataittona eli se kannattaa tulostaa kirjasena. Silloin se tulostuu yhden A4 arkin molemmille puolille ja sen voi taittaa vihkoseksi. Tulostamisessa voi hyödyntää kaupungintalon ilmaista tulostuspalvelua.

 

Kylät ja matkailualan yrittäjät voivat myös mainostaa omilla sivuillaan Valtimon Kehittäjien nettisivuilta löytyviä retkeilyreitti -koostetta ja kesätapahtumat -koostetta. Nämä linkit voi kopioida kyläyhdistysten ja matkailualan yrittäjien käyttöön. Näitä koosteita voi myös tulostaa kesätapahtumiin osallistuville, jolloin tieto paikallisten kylien tapahtumista ja retkeilykohteista leviää mahdollisimman laajalle.

www.valtimonkehittajat.fi/Kesatap2020.pdf

www.valtimonkehittajat.fi/Retkeilyreitit.pdf

 

Katso Avoimet kesäkylät 2020 -esite tästä