Esittelijäksi 8.8. järjestettävän Joensuun MANUFESTIN yhdistystorille!

Esittelijäksi 8.8. järjestettävän Joensuun MANUFESTIN yhdistystorille!

Pohjois-Karjalan maakunnallinen nuorisovaltuusto järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko Pohjois-Karjalan nuorten oman musiikkifestarin, MANUFESTIN 8.8.2020 Joensuun torilla.

Tapahtuma on suunnattu pääasiassa 13-19 -vuotiaille nuorille, mutta se on kaikille avoin, päihteetön ja maksuton. Tapahtumaan pyritään järjestämään myös kyydityksiä ympäri maakuntaa.

Idea festareihin syntyi, kun maakunnallinen nuorisovaltuusto sai viime vuonna käyttöönsä 10 000 euroa osallistavan budjetoinnin kokeiluun. Maakunnan nuorille järjestettiin kysely mitä he haluaisivat rahalla järjestettävän. Ehdotuksia tuli päälle 250 kpl, joista neljä valittiin jatkoäänestykseen. Näiden ideoiden kesken järjestetyssä nettiäänestyksessä ääniä annettiin yli 1000 kpl, joista yli puolet meni idealle nuorten festareista.

Tapahtumassa on esiintymässä pohjoiskarjalaisia nuoria artisteja sekä yksi suurempi tähtiesiintyjä. Tämän lisäksi tapahtuma-alueella toimii yhdistystori, jossa paikalliset yhdistykset voivat esitellä toimintaansa ja järjestää erilaisia aktiviteetteja.

Pyytäisinkin teidän yhdistystänne tulemaan esittelemään toimintaansa tälle yhdistystorille. Osallistuminen yhdistystoriin ei maksa teille mitää: tarvitsette vain oman telttanne ja muut pisteellenne tarvittavat kalusteet/esineet. Pisteellä järjestämänne ohjelma voi olla mitä vaan toiminnan esittelystä erilaisiin aktiviteetteihin, kuten kisoihin tai arvontoihin.

Mikäli yhdistyksenne on kiinnostunut osallistumaan yhdistystorille, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian o.mannelin@gmail.com tai 045 639 8780.

Ilmoittakaa yhteydenoton yhteydessä monta 4X4 metriä paikkaa tarvitsette ja tarvitseeko pisteenne sähköä.