Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan piiri hakee toimistotyöntekijää

Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan piiri hakee määräaikaiseen palkkatuettuun työsuhteeseen Joensuun piiritoimistoon osa-aikaista toimistotyöntekijää.

Toimistotyöntekijän tehtäviin kuuluvat järjestötoiminnan tukipalvelut vapaaehtoisille, jäsenasiat, avustavat viestinnän tehtävät, sekä toimiston ja kiinteistön asiakaspalvelu. Voit hakea tehtävää, mikäli olet ollut työttömänä työnhakijana vähintään 24 kk.

Etsimämme tyyppi on järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja helposti lähestyttävä. Olet nopea oppimaan ja työskentelet itsenäisesti. Työssä onnistumistasi auttavat hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikyky sekä tiedon hankinnan ja soveltamisen taidot. Osaamme arvostaa joustavuuttasi, luotettavuuttasi ja iloisuuttasi.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 12 kk. Työaika on n. 23,5 h/vko. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työsopimuksen ehtona on hyväksytty palkkatukipäätös. Lähetä sähköinen hakemuslomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.6.2020 mennessä.

Lue lisää