Jäätelökesää Polvijärvellä ei ole peruttu

Polvijärven torilla pääsee tänäkin kesänä nauttimaan jäätelöstä. Viime kesältä tuttu nuori  4H-kioskiyrittäjä Tuure Leminen avaa jäätelökioskinsa torstaina 11.6.2020. Valikoimaa on viime kesästä entisestään laajennettu: kesä tuo tullessaan joukon uusia jäätelömakuja ja tarjolla on lisäksi tietenkin limpparia, munkkeja, kahvia ja pillimehuja, saattaapa välillä olla myös karjalanpiirakoita.

Nuori kioskiyrittäjä kertoo viime kesän olleen niin myönteinen kokemus, että kioskin avaaminen myös tänä kesänä oli luonteva ja helppo päätös korona-epidemiasta huolimatta. Virvokkeet voi nyt maksaa kätevästi lähimaksua käyttäen.

Kioski toimii säävarauksella – Tuuren tai häntä tuuraavan 4H-nuoren voi hyvän kelin vallitessa arkisin tavoittaa kello 10 – 16 ja lauantaisin kello 11- 16.

4h-yrittäjä Tuure Lemisen yhteystiedot:

Tuure Leminen,
puh. 040 809 7388
tuure.leminen@gmail.com

Tiedote:  Helena Kaasinen
Polvijärven 4h-yhdistyksen puheenjohtaja
puh. 040 682 8841
kaasinen.hm@gmail.com