Pohjois-Karjalan kriisikeskus hakee kriisityöntekijää

Haemme ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan korkeakoulukoulutuksen tai vastaavan tyyppisen koulutuksen sekä ammattikokemuksen omaavaa henkilöä. Pidämme lisäansiona aiempaa kokemusta kriisi- ja traumatyöstä sekä psykoterapiakoulutusta. Painotamme hyvää asiakaspalvelun asennetta ja yhteistyötaitoja, soveltuvuutta kriisityöhön sekä osaamisen monipuolisuutta täydentämään moniammatillista työyhteisöämme. Erilaisten ryhmien ohjaamiskokemuksesta on myös hyötyä.Työtehtävinä on kriisityö asiakastapaamisten ja etäyhteyksien muodossa sekä vapaaehtoisten tukihenkilöiden ammatillinen tukeminen ja ohjaus. Työaikana ovat arkipäivät klo 8-20 välillä. Työehtosopimuksena on yksityisen sosiaalialan TES. Palkkatoiveen voi esittää hakemuksessa.

Tarjoamme monipuolisen ja antoisan asiakas- ja yhdistystyön. Pieni ja tiivis työyhteisömme on joustava ja kehittämismyönteinen. Pidämme tärkeänä työntekijöiden hyvinvointia ja jatkokouluttautumismahdollisuuksia.

Työsuhde:  Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Koeaika 4kk.

Työn aloitusajankohta: 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.
Työaika:  37 h 40 min / vko.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit toimittaa 12.6. klo 15 mennessä osoitteeseen:

Työhakemus.
Pohjois-Karjalan Mielenterveysseura kriisityön tukena ry.
Siltakatu 14 A 11, 80100 Joensuu

tai suoraan osoitteeseen:
kimmo.raty@pohjoiskarjalankriisikeskus.fi.

Lisätiedot:

Kimmo Räty
toiminnanjohtaja
Pohjois-Karjalan mielenterveysseura kriisityön tukena ry./ Pohjois-Karjalan kriisikeskus
Siltakatu 14 A 11 – 80100 JOENSUU
tel. +358 50 370 5371
www.pohjoiskarjalankriisikeskus.fi

Työpaikkailmoitus (pdf)