Pelastakaa Lapset ry hakee kahta hankekoordinaattoria

Kahta hankekoordinaattoria haetaan määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 3.8.2020-29.1.2021.

Toisen hankekoordinaattorin tehtävänä on edistää ja kehittää digitukihenkilötoimintaa. Toimintaa toteutetaan digitaalisella alustalla (Ninchat) .Koordinaattorin tehtävänä on tukea ja ylläpitää olemassa olevia tukisuhteita sekä mahdollistaa digitukihenkilötoimintaa entistä useampaan tukisuhteeseen. Toimipaikka on mahdollista sijoittua tukihenkilötoimintaa toteuttavien aluetoimistojemme alueelle Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle, Jyväskylään tai Joensuuhun.

Toisen hankekoordinaattorin tehtävänä on kehittää ePerheentalotoimintaa osana Kuopion ja Joensuun perheentaloja sekä avointa ePerheentalotoimintaa.  Tehtävään kuuluu digitaalisten kohtaamisalustojen suunnittelu ja toiminnan toteutus lapsille ja vanhemmille yhdessä verkoston kanssa. Toimipiste on Itä-Suomen aluetoimistossa Joensuussa.

Haku tehtäviin päättyy 11.6.

Lue lisää