Kulttuuripaja Kuohu avaa ovensa 1.6.

Kulttuuripaja Kuohu muutti toimitilansa kevään aikana Ison Myyn kolmanteen kerrokseen, toisin sanoen ihan Joensuun ytimeen. Entisen yhden huoneen ja yhden toimiston sijasta nykyisissä tiloissa on työntekijöiden omien toimistojen lisäksi kaiken kaikkiaan neljä erilaista huonetta eri toiminnoille! Olohuoneessa voi hengailla ja katsoa telkkaria toisten kanssa, taidehuoneessa voi antaa luovuuden virrata ja rentoutumishuoneeseen voi rauhoittua vaikka oman musiikin tai värityskirjan parissa. Upouusi keittiö houkuttelee leipomaan tai jopa inspiroi runoilemaan!

Kulttuuripaja Kuohu tarjoaa vertaisohjattua ryhmätoimintaa sekä rennon kohtaamispaikan, jonne voi tulla kuluttamaan aikaa esimerkiksi pelaillen tai ihan vain sohvaa kuluttaen. Kulttuuripaja Kuohun toiminta on suunnattu 18-35 –vuotiaille nuorille aikuisille, mutta kaikki ovat kyllä tervetulleita tutustumaan uusiin tiloihin. Kuohun toimintaa toteuttavat koulutetut vertaisohjaajat yhdessä työntekijöiden kanssa.

Toimimme osoitteessa Kauppakatu 28, 3. krs.

Asiasanat

kulttuuripajakuohu, nuoret aikuiset, joensuu kohtaamispaikat, ryhmätoiminta, hyvinvointi, sosiaaliala,