Joensuun Kansalaistalo avoinna 1.6. alkaen

Kansalaistalon osalta paluu kohden ”uutta normaalia” alkaa maanantaina 1.6.2020. Avaamme Kansalaistalon ovet klo 7.30. ja aloitusvaiheessa ovet ovat avoinna klo 14:ään saakka.

Monia arkisia käytäntöjä joudumme samanaikaisesti muuttamaan. Toiminnassa on huolehdittava ”riittävästä sosiaalisesta etäisyydestä”. Tällöin muun muassa totuttuja kulkureittejä, Kansankahvila Soropin tarjoilutiskin luona asiointia, pöytien lukumäärää ja istumapaikkoja, samanaikaisesti paikalla olevien ihmisten määrää ja wc-asiointia joudutaan miettimään uusiksi. Lisäksi käsien ja tilojen puhtauteen (desinfiointi) kiinnitetään erityistä huomiota. Taustalla on luonnollisesti se, että kohtaamispaikkatoiminta ei saa johtaa koronavirustaudin leviämiseen.

Näillä reunaehdoilla, tervetuloa niin entisille kuin uusille kävijöille Soroppi ry:n ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ylläpitämälle Kansalaistalolle maanantaina 1.6.2020 klo 7.30 alkaen!

Kansalaistalon maksuton digineuvonta käynnistyy myös 1.6. alkavalla viikolla. Tarjolla apua ja opastusta tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin käyttöön tiistaisin ja torstaisin klo 12-14. Neuvoa ja apua voi kysyä kaikenlaisiin tietoteknisiin pulmiin! Tule paikan päälle päivystysaikana tai ota yhteyttä ja sovi opastusaika: digineuvoja Toni Ruth puh. 050 5430 855. Digitukea on tarjolla myös puhelimitse ja etänä.

Myös Kansalaistalon nettikahvila avautuu ja uudet tietokoneet ovat kävijöiden käytössä. Nettikahvilan tietokoneiden näppäimistöjä puhdistetaan tehostetusti.

Kansalaistalolla onnistuu myös kopiointi ja tulostus.

Lisätiedot: Soroppi ry:n toiminnanjohtaja Marko Haakana
puh. 0400 262 167

Kansalaistalon verkkosivut