Enon 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa

Enon 4H-yhdistys etsii  monipuolista järjestöosaajaa, jolla on ymmärrystä ja osaamista talous- ja hankehallinnoinnista, henkilöstöjohtamisesta ja joka omaa positiivisen ja yrittäjämäisen asenteen työntekoon. Toiminnanjohtajaa haetaan toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta osaamista toimia sekä nuorten että erilaisissa elämäntilanteissa olevien aikuisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja, talous- ja hankehallinnon osaamista sekä johtamiskykyä. Sosiaalisen median käyttötaidot ja 4H-järjestön tuntemus katsotaan työssä eduksi. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Haku päättyy 14.6.

Lue lisää

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, nuoret, luonto,