Pohjois-Karjalan maakuntapäivä tulee taas 29.8.2020

Elokuun viimeisenä lauantaina 29.8.2020 juhlitaan kolmannen kerran ympäri Pohjois-Karjalaa. Kaiken ikäisille tarkoitettuja tapahtumia on pitkin viikkoa ja niihin ovat tervetulleita niin maakunnan asukkaat kuin vieraatkin.

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tulevaisuusrahastosta myönnetään 50 000 euroa maakuntapäivän tapahtumien tukemiseen. Yksittäisen tapahtuman tuki voi olla 500 – 2000 €. Tuen hakuaika on 17.2 – 17.4.2020. Tuettujen tapahtumien on oltava pääsymaksuttomia. Rahoituspäätökset pyritään tekemään toukokuun alkupuolella.

Vaikka maakuntapäivä onkin tarkoitettu kaikenikäisille, on tänä vuonna erityiskohteena lapset ja nuoret.

Maakuntapäivä syntyy yhteistyönä

Maakuntapäivän tapahtumat voidaan tehdä yhteistyössä alueen järjestöjen, koulujen, seurakunnan, pelastuslaitoksen tai kunnan kanssa. Yhteistyöllä saadaan vaikuttavampi tapahtuma.

Lisätietoja maakuntapäivästä ja rahoituksen hakemisesta sekä haun kriteereistä: www.pohjois-karjala.fi/maakuntapaiva