Joensuun Pelastakaa Lapset ry hakee järjestötyöntekijää

Joensuun Pelastakaa Lapset ry etsii STEA:n Paikka auki -avustusohjelman kautta palkattavaa järjestötyöntekijää.

Järjestötyöntekijänä pääset toimimaan kanssamme joensuulaisten lasten ja perheiden hyväksi. Työtehtävät ovat monipuoliset; pääset suunnittelemaan ja ohjaamaan lasten ja nuorten pienryhmätoimintaa, perheretkitoimintaa sekä lasten kesäleiriä, verkostoitumaan alueen lapsiperhejärjestöihin ja tekemään muita järjestön yleishyödyllisiä tehtäviä.

Työtehtävä on määräaikainen alkaen viimeistään maaliskuussa 2020 ja kestäen kesään 2021. Työaika on osa-aikainen, n. 6h/päivä. Työ sisältää säännöllisesti iltatyötä alkuiltaan painottuen sekä toisinaan viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta lasten ja nuorten parissa työskentelyyn sekä intoa oppia uutta ja tarttua erilaisiin tehtäviin ja haasteisiin. Lisäksi palkattavan nuoren tulee täyttää seuraavat Paikka auki -avustusohjelmaa koskevat kriteerit:

– Työllistettävän nuoren tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias.
– Palkattavan nuoren tulee olla työelämän ulkopuolella eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.
– Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.
– Nuoren voi olla vaikeaa työllistyä alalla.
– Nuori ei ole työllistynyt aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Haku päättyy 31.1.

Lue lisää